Margo, onze oudste dochter, is een meisje met het Rett syndroom wiens beperkingen invloed hebben op ons hele gezin. Onbewust bepaalt zij onze grenzen. Onbewust is zij het middelpunt van ons gezin. Haar onvoorwaardelijke liefde en afhankelijkheid leert ons hoe waardevol alles is en hoe alles in het leven niet vanzelfsprekend is.

Maandag 16 juni 2014…Moe en voldaan.

De persoonlijk begeleidster van het woonhuis vroeg of we wilden bellen in de vakantieweek. Maar we willen hun vakantiepret niet verstoren. Zoveel bellen we in de lange weekenden dat Margo in het woonhuis is ook niet. Dus waarom nu dan wel? “Laat maar iets weten wanneer jullie zijn gearriveerd zijn,” was mijn antwoord als een soort van tegemoetkoming op haar vraag. Misschien ook raar, ze gaan niet eens heel ver. Maar toch was ik blij om vanavond een berichtje te krijgen dat het goed gegaan was. Een foto vergezelde het bericht dat Margo al, samen met haar huisgenoot op één kamer, moe en voldaan lag te slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We stellen het enorm op prijs als je een reactie achterlaat! Dit kan door bij "Reageer als" te kiezen voor 'Anoniem' (wel graag je naam onder het bericht plaatsen) of voor 'Naam/URL' (schrijf bij 'Naam' je naam en laat bij 'URL' het tekstvak leeg). Bedankt!