Margo, onze oudste dochter, is een meisje met het Rett syndroom wiens beperkingen invloed hebben op ons hele gezin. Onbewust bepaalt zij onze grenzen. Onbewust is zij het middelpunt van ons gezin. Haar onvoorwaardelijke liefde en afhankelijkheid leert ons hoe waardevol alles is en hoe alles in het leven niet vanzelfsprekend is.

Maandag 6 januari 2014…Reparatie rolstoel.

De opmerkingen over de borstfixatie, de voetenkussen en de voetenplank konden niet onmiddellijk worden aangepast toen we ruim drie weken geleden voor de evaluatie van de rolstoel bij elkaar kwamen. Ze werden genoteerd en serieus genomen. Ik hoopte in de loop van deze week, het was tenslotte kerstvakantie, een berichtje te krijgen of, hoe en wanneer die aandachtspunten aangepakt konden worden. Het schets dan ook mijn verbazing als ik vanmiddag de mailbox open. ‘Ik ben net bij Margo geweest…’. Het bericht van de orthesemaker gaat verder met een opsomming van de veranderingen die hij aan Margo’s rolstoel heeft aangebracht. Alles is verholpen op één dingetje na aan de borstfixatie waarvoor hij nog iets moet maken. Een goed begin van het nieuwe jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We stellen het enorm op prijs als je een reactie achterlaat! Dit kan door bij "Reageer als" te kiezen voor 'Anoniem' (wel graag je naam onder het bericht plaatsen) of voor 'Naam/URL' (schrijf bij 'Naam' je naam en laat bij 'URL' het tekstvak leeg). Bedankt!