Margo, onze oudste dochter, is een meisje met het Rett syndroom wiens beperkingen invloed hebben op ons hele gezin. Onbewust bepaalt zij onze grenzen. Onbewust is zij het middelpunt van ons gezin. Haar onvoorwaardelijke liefde en afhankelijkheid leert ons hoe waardevol alles is en hoe alles in het leven niet vanzelfsprekend is.

Zondag 1 september 2013…Officieel.

Margo vliegt uit. Vliegt uit óns nest. Zoals elk kind ooit het ouderlijk nest zal verlaten. Maar omdat haar vleugels haar gewicht niet kunnen dragen, hebben wij een fantastische plek gevonden waar ze mag gaan wonen...vanaf vandaag officieel.

‘Het komt allemaal goed
Wacht nou maar af wat de tijd met je doet
Het is nu nog te vroeg
Alles wat groot is begon ooit klein
Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn’

(Uit het lied ‘Vlinder’- Marco Borsato)

                                                              http://www.youtube.com/watch?v=eR8n3MBrkjk

5 opmerkingen:

  1. Een prachtige vlinder vliegt naar een fantastische plek. Heel veel liefs!
    Hetty xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Margo, een nieuwe weg ligt voor je. Je wist het al een tijdje. Je volgde alles met je prachtige ogen en met een lach wist je iedereen ervan te overtuigen dat het goed is wat er nu gebeurd. We komen snel naar je nieuwe stekkie kijken, die belofte hebben we vandaag al naar je uitgesproken. Een warme hug, Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo fijn dat jullie zo'n goed plekje voor Margo hebben gevonden! Zal wel wennen zijn, voor Margo en voor jullie. Veel liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel veel plezier Margot op je nieuwe stekje, mag je er lang met plezier wonen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Margo,
    Ik heb alles weer eens gelezen en heb er alle vertrouwen in dat er een ontzettend mooie en fijne plek voor jou is uitgekozen. Heel veel geluk op je nieuwe stekkie.
    Groeten,
    Merie

    BeantwoordenVerwijderen

We stellen het enorm op prijs als je een reactie achterlaat! Dit kan door bij "Reageer als" te kiezen voor 'Anoniem' (wel graag je naam onder het bericht plaatsen) of voor 'Naam/URL' (schrijf bij 'Naam' je naam en laat bij 'URL' het tekstvak leeg). Bedankt!