Margo, onze oudste dochter, is een meisje met het Rett syndroom wiens beperkingen invloed hebben op ons hele gezin. Onbewust bepaalt zij onze grenzen. Onbewust is zij het middelpunt van ons gezin. Haar onvoorwaardelijke liefde en afhankelijkheid leert ons hoe waardevol alles is en hoe alles in het leven niet vanzelfsprekend is.

Zaterdag 28 juli 2012…Ophalen.

Het was heerlijk om door te slapen in het veel te krappe bed. Het was heerlijk om ’s morgens op te staan wanneer we zelf wakker werden. Het was heerlijk croissants te halen en ze te eten wanneer we er zin in hadden. Het was heerlijk de zon te voelen branden op mijn huid,.terwijl ik wegdroomde in het dikke boek. Het was heerlijk om te winnen in de ‘Yathzee-competitie’ die we met z’n vieren speelden op het terras van ons huisje. Het was heerlijk om niets te doen behalve de dingen waar we samen zin in hadden. Het was een heerlijke week in Noord-Frankrijk. 
Maar wat was het heerlijk om vanmiddag begroet te worden door Margo met een brede glimlach!

1 opmerking:

  1. dat bevestigd dat jullie het geod hebben gedaan, toch?! Een heerlijke vakantie, dik verdiend!
    xxx Marlie

    BeantwoordenVerwijderen

We stellen het enorm op prijs als je een reactie achterlaat! Dit kan door bij "Reageer als" te kiezen voor 'Anoniem' (wel graag je naam onder het bericht plaatsen) of voor 'Naam/URL' (schrijf bij 'Naam' je naam en laat bij 'URL' het tekstvak leeg). Bedankt!