Margo, onze oudste dochter, is een meisje met het Rett syndroom wiens beperkingen invloed hebben op ons hele gezin. Onbewust bepaalt zij onze grenzen. Onbewust is zij het middelpunt van ons gezin. Haar onvoorwaardelijke liefde en afhankelijkheid leert ons hoe waardevol alles is en hoe alles in het leven niet vanzelfsprekend is.

Zondag 7 oktober 2012…Wijnbeurs.

Voor de derde keer wordt door Junior Kamer Weert een wijnbeurs gehouden in Weert. Er zijn diverse wijnleveranciers die hun wijnen presenteren en te koop aanbieden. Onder het genot van een hapje kan men wijnen proeven en zo een keuze maken. De opbrengst van de entree en een percentage van de verkochte flessen zal Junior Kamer Weert deze keer schenken aan de Nederlandse Rett Syndroom Vereniging. Ambassadeur Bartho Braat zal vanmiddag aanwezig zijn met een aantal Rett-meiden. Ook wij kregen een uitnodiging om samen met Margo naar de wijnbeurs te gaan, maar helaas zijn we verhinderd. We hadden geen discussie over wie de BoB zou zijn, hoor!
Het is fantastisch dat er ook in onze regio zoveel aandacht is voor het Rett-syndroom. We zullen vanavond thuis een toast uitbrengen op een hopelijk geslaagde dag met een goede opbrengst voor onze meiden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We stellen het enorm op prijs als je een reactie achterlaat! Dit kan door bij "Reageer als" te kiezen voor 'Anoniem' (wel graag je naam onder het bericht plaatsen) of voor 'Naam/URL' (schrijf bij 'Naam' je naam en laat bij 'URL' het tekstvak leeg). Bedankt!