Margo, onze oudste dochter, is een meisje met het Rett syndroom wiens beperkingen invloed hebben op ons hele gezin. Onbewust bepaalt zij onze grenzen. Onbewust is zij het middelpunt van ons gezin. Haar onvoorwaardelijke liefde en afhankelijkheid leert ons hoe waardevol alles is en hoe alles in het leven niet vanzelfsprekend is.
Maandag 31 december 2012…Oud en nieuw.

Aan het einde van het jaar blikt iedereen terug op het jaar dat bijna achter ons ligt. Nieuwsoverzichten flitsen aan ons voorbij. Fraaie sportmomenten en hoogtepunten van de Olympische Spelen.komen langs. Opmerkelijke tv-fragmenten zijn gebundeld en worden vertoond. Er is zelfs een Oranje Jaaroverzicht waarin de belangrijkste gebeurtenissen waar Koningin Beatrix en haar familie bij betrokken waren op een rij worden gezet. Vanavond zullen de cabaretiers vast wel een potpourri van hoogte- en dieptepunten van 2012 voor hun rekening nemen.
En wij? Wij zijn niet zo van terugkijken. We hadden meevallers en tegenvallers. We hadden plezierige en mooie momenten, frustrerende en verdrietige momenten en zeker ook bijzondere momenten. Maar dingen veranderen voortduren. We waarderen en koesteren wat is geweest, ieder in onze eigen kleur.

Alle goeds voor het nieuwe jaar!

2 opmerkingen:

  1. De allerbeste wensen voor jullie in het nieuwe jaar!

    Liefs, Anouk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor jullie een heel liefdevol en gelukkig 2013, met alle wijsheid die nodig is om de juiste beslissingen te nemen. xxx Dorien

    BeantwoordenVerwijderen

We stellen het enorm op prijs als je een reactie achterlaat! Dit kan door bij "Reageer als" te kiezen voor 'Anoniem' (wel graag je naam onder het bericht plaatsen) of voor 'Naam/URL' (schrijf bij 'Naam' je naam en laat bij 'URL' het tekstvak leeg). Bedankt!