Margo, onze oudste dochter, is een meisje met het Rett syndroom wiens beperkingen invloed hebben op ons hele gezin. Onbewust bepaalt zij onze grenzen. Onbewust is zij het middelpunt van ons gezin. Haar onvoorwaardelijke liefde en afhankelijkheid leert ons hoe waardevol alles is en hoe alles in het leven niet vanzelfsprekend is.
Zaterdag 7 januari 2012…Krantenartikel.

In de bijlage van de zaterdagkrant zijn twee pagina’s gewijd aan de chaos van Zonnehuizen. Het is een reconstructie van het einde van Zonnehuizen. Ik krab me regelmatig achter de oren bij het lezen van dit artikel. Een afkoopsom van ruim een kwart miljoen voor de bestuurder die weg moet. Een extraatje van achttiend duizend euro per persoon voor de leden van de raad van toezicht. De cliëntenadministratie bleek een rommeltje te zijn, financiële informatie zou ontbreken en zicht op investeringen, geldstromen en de waarde van het vastgoed zou ontbreken. Jeetje, waar gaat dit over? De rekening van dit wanbeleid wordt nu betaald door het personeel. De bijbehorende illustratie toont een kasteelachtig pand, omricht door het zonnige logo van Zonnehuizen, dat langzaam onder het gras verdwijnt. Het is eigenlijk maar een triest verhaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We stellen het enorm op prijs als je een reactie achterlaat! Dit kan door bij "Reageer als" te kiezen voor 'Anoniem' (wel graag je naam onder het bericht plaatsen) of voor 'Naam/URL' (schrijf bij 'Naam' je naam en laat bij 'URL' het tekstvak leeg). Bedankt!