Margo, onze oudste dochter, is een meisje met het Rett syndroom wiens beperkingen invloed hebben op ons hele gezin. Onbewust bepaalt zij onze grenzen. Onbewust is zij het middelpunt van ons gezin. Haar onvoorwaardelijke liefde en afhankelijkheid leert ons hoe waardevol alles is en hoe alles in het leven niet vanzelfsprekend is.

Maandag 24 november 2014…Stand van zaken?

Het is nu zo’n zes weken geleden dat de nieuwe orthese voor Margo werd aangemeten. Ik had verwacht al lang iets gehoord te hebben van de orthesemaker. De man gaf bij het aanmeten aan zo’n twee tot drie weken nodig te hebben voor het maken van de orthese. Die zijn nu ruim verstreken en dus stuurde ik gisteren een mail naar de orthesemaker en de AWBZ-consulente hoe de stand van zaken is.
“…wij hebben nog geen goedkeuring binnen.” is de meest concrete zin die ik vanmorgen lees in het antwoord van de AWBZ-conculente. Ze zal actie ondernemen. In de hele bureaucratie is er waarschijnlijk (alweer) ergens iets op een bureau blijven liggen dat (alweer) zorgt voor vertraging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We stellen het enorm op prijs als je een reactie achterlaat! Dit kan door bij "Reageer als" te kiezen voor 'Anoniem' (wel graag je naam onder het bericht plaatsen) of voor 'Naam/URL' (schrijf bij 'Naam' je naam en laat bij 'URL' het tekstvak leeg). Bedankt!