Margo, onze oudste dochter, is een meisje met het Rett syndroom wiens beperkingen invloed hebben op ons hele gezin. Onbewust bepaalt zij onze grenzen. Onbewust is zij het middelpunt van ons gezin. Haar onvoorwaardelijke liefde en afhankelijkheid leert ons hoe waardevol alles is en hoe alles in het leven niet vanzelfsprekend is.
Donderdag 20 oktober 2011…Griepprik.

Sommigen mensen kunnen ernstig ziek worden als zij griep krijgen. Mensen met hart- en vaatziekten, longziekten, diabetes en nieraandoeningen krijgen elk jaar een uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik. Er valt een oproep voor de griepprik op de mat. Voor Margo. Wellicht wordt zij geschaard onder de mensen die weinig weerstand hebben door een ‘andere’ ziekte, zoals in de bijgevoegde folder vermeld staat. Ik stel het erg op prijs dat de huisarts de griepprik aanbiedt, maar ik bedank voor de uitnodiging. Margo is zelden of nooit ziek. Ik vertrouw erop dat ze ook deze winter gezond doorkomt op eigen krachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We stellen het enorm op prijs als je een reactie achterlaat! Dit kan door bij "Reageer als" te kiezen voor 'Anoniem' (wel graag je naam onder het bericht plaatsen) of voor 'Naam/URL' (schrijf bij 'Naam' je naam en laat bij 'URL' het tekstvak leeg). Bedankt!