Margo, onze oudste dochter, is een meisje met het Rett syndroom wiens beperkingen invloed hebben op ons hele gezin. Onbewust bepaalt zij onze grenzen. Onbewust is zij het middelpunt van ons gezin. Haar onvoorwaardelijke liefde en afhankelijkheid leert ons hoe waardevol alles is en hoe alles in het leven niet vanzelfsprekend is.
Woensdag 10 april…Diazepam?

De diazepam leek vorige week dezelfde nacht nog zijn effect te sorteren. Tenminste dat dachten we. Naar onze maatstaven hadden we weer redelijke nachten; van een of elf tot een uur of vijf, zes. Maar afgelopen maandag hadden we weer een hele korte nacht, net als die van afgelopen nacht. We kunnen nu even niets bedenken waar die nachtelijke onrust vandaan komt. We hebben al heel wat nachten met weinig slaap doorstaan. Maar nu het tot voor kort goed is gegaan, waren we alweer bijna vergeten hoe het voelt. Het hakt er onmiddelijk in…
Hoe graag we het ook willen, we hebben niet de wijsheid in pacht om het te veranderen. Alles is zoals het is, dat is geen wijsheid maar een waarheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We stellen het enorm op prijs als je een reactie achterlaat! Dit kan door bij "Reageer als" te kiezen voor 'Anoniem' (wel graag je naam onder het bericht plaatsen) of voor 'Naam/URL' (schrijf bij 'Naam' je naam en laat bij 'URL' het tekstvak leeg). Bedankt!